Despre noi

Istoria noastra

Înființată în 2001, suntem un lider din industrie axat pe calitate în furnizarea de componente electronice greu de găsit, de lungă durată, de sfârșit de viață (EOL) și învechite. Departamentul nostru de asigurare a calității și laboratorul intern au fost recunoscute ca fiind unul dintre liderii din industrie pentru programul nostru de atenuare a contrafacerilor. Procesul de inspecție pe care îl urmăm pentru toate produsele se bazează pe standardele actuale din industrie.

După ce a lucrat ani de zile în industria componentelor electronice independente, CEO-ul nostru - JC Lee a realizat că mulți distribuitori independenți s-au preocupat mai mult de linia de jos decât de calitatea componentei sau de satisfacția clientului. În 2000, JC Lee a văzut nevoia imediată a unui furnizor independent condus de clienți și, prin viziune, a creat un distribuitor care să se poată concentra pe nevoile clienților, punând în primul rând calitatea și satisfacția clienților. După câțiva ani de distribuție a unei nișe mici de componente, JC Lee a extins linia noastră de produse și a început să stocheze, să aprovizioneze și să distribuie sute de componente către clienții din întreaga lume.

Profilul Companiei

Suntem un distribuitor independent de componente electronice, care se angajează să integreze serviciile de distribuție a componentelor electronice ale mărcilor celebre din lume. Înființată în noiembrie 2010, cu sediul în Hong Kong. De asemenea, avem depozite de logistică în Hong Kong și Tai Wan.

Compania noastră este caracterizată de o echipă de elită de înaltă calitate, iar activitatea companiei noastre a împrăștiat peste 30 de țări în toate regiunile lumii. Canalul din amonte este bogat în producători originali și agenți autorizați. Canalele din aval au resurse spot, ceea ce face ca schimbul de informații despre inventar să devină realitate și deținem cele mai recente și valoroase informații de piață.

Produsele și serviciile noastre implică toate domeniile industriei electronice, inclusiv militare, auto, medicale, electronice de larg consum, control industrial, Internetul obiectelor, energie nouă și comunicații etc. Putem oferi servicii clienților din toate domeniile, precum distribuție inteligentă, reducere a costurilor, consultanță pentru servicii la cerere, managementul calității, consultare la fața locului a informațiilor despre piață, servicii de integrare și reciclare a stocurilor.

Cu principiul „dezvoltării bazate pe integritate, centrată pe client, orientată către calitate, orientată spre preț, bazată pe servicii”, vom face tot posibilul pentru a oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii.

Vom continua să îmbunătățim rețeaua de vânzări a companiei din întreaga lume, pentru a crea valoare reală și durabilă pentru clienți și pentru a crea oportunități pentru angajați, care îi pot ajuta să se dezvolte continuu. Sperăm sincer că putem fi cel mai bun partener al dvs. în distribuția componentelor!